Citaten:

Van de meeste boeken blijven alleen de citaten over. Dan is het toch beter van meet af aan alleen de citaten neer te schrijven?  (Stanislaw Jerzy Lec)

Zoals de meeste mensen die mij kennen wel zullen weten ben ik een liefhebber van mooie citaten; handig voor op de Kerstkaarten.

Het lijkt me leuk deze citaten ook door andere mensen te kunnen laten lezen en daarom zijn ze toegevoegd aan deze homepage.

Voor het gemak zijn ze in vier categorieŽn gedeeld:

citaten over wandelen (reizen)

citaten over (de zin van) het leven

citaten over relaties en/of liefde

overige citaten

En ja: ik geef het toe: van sommige citaten kun je je afvragen of ze toch (ook) niet in een andere categorie hadden gehoord.....

Voor de mensen die niet genoeg hebben aan de citaten op deze homepage: probeer gerust eens http://www.coolquotescollection.com/ (er staan hier alleen geen Nederlandstalige citaten).

Een andere, hele goede tip is naar de nieuwsgroep nl.taal.citaten te gaan; een flink aantal citaten heb ik daar vandaan.

En mocht je nog mooie citaten weten voor deze homepage: mail ze gerust naar Hanneke en Jan; wie weet voegen we ze dan toe.

Oh ja: sinds kort zet ik de nieuwe citaten bovenaan de pagina; da's wel zo handig voor de mensen die regelmatig komen kijken of er nog nieuwe zijn toegevoegd!

Terug naar de startpagina.