(WANDEL- en FIETS)VAKANTIES:

Al heel wat kilometers en (wild-kampeer) overnachtingen zijn er in de loop der jaren gemaakt en...  gepland. In de loop der jaren zijn er al heel wat verschenen op deze site. Om die reden is er een splitsing gemaakt naar:

hikes in Nederland

hikes in Europa

hikes buiten Europa

Oh ja, hike is gewoon een ander woord voor (meerdaagse) wandeling.

Sinds de geboorte van onze tweeling Eljer en Jilke is wandelen met de rugzak (tijdelijk) een stuk lastiger geworden en daarom gaan we tegenwoordig regelmatig op

fietsvakantie.


En omdat we niet altijd wandelen of fietsen in onze vakanties is er ook een aparte groep

overige vakanties.

En verder ook nog:
wandel-links
; heel veel leuke en interessante reis-links (met nadruk op wandelen) en wandel- en reiscitaten; de allerleukste citaten over reizen, met de nadruk op wandelen.

Tenslotte nog een speciale link: die naar het liedboekje wat we altijd bij ons hebben als we wandelen.

Misschien een kleine teleurstelling, maar na het lezen van deze verslagen zul je nog steeds het boekje/kaart van deze wandeling moeten aanschaffen. Er staan niets meer of minder dan de reisverslagen van onze hikes. Ze kenmerken zich een beetje door een typische dagboekstijl, zonder enige literaire pretenties.

Ook staan er bij een aantal verslagen (nog) geen foto's (er was een periode dat we dia's maakten en we hebben (nog?) geen diascanner; inmiddels hebben we wel een digitale camera, dus tegenwoordig voegen we foto's toe aan de reisverslagen). Desondanks hopen we dat je er toch iets aan hebt.

Wil je meer informatie over één van de gelopen wandelingen of andere vakanties: mail gerust naar Hanneke en Jan of.... kom gerust eens naar een lezing die we soms geven over onze wandelingen!

Terug naar de startpagina.